S-a deschis patinoarul Ice Arena Bistriţa!

670

Ninsoarea din ultima perioadă a adus bucurie celor mici, dar și celor mari. Și pentru că vremea e chiar plăcută, bistrițenii se pot relaxa la patinoar, seara, după ce-și termină lucrurile. 

Ice Arena este deschisă de luni până vineri între 16.00 şi 21.30, iar sâmbăta şi duminica între 10.00 şi 21.30.

Biletul de intrare costă şi anul acesta 7 lei, iar închirierea unei perechi de patine pentru o oră şi jumătate 8 lei, la fel ca şi anul trecut.

În incinta patinoarului este şi un chioşc de unde vă puteţi cumpăra ceai de fructe, ciocolată caldă, vin fiert, energizante şi cafea.

Noutatea din acest an este că au fost achiziţionate 150 de perechi de patine noi, de calitate superioară, un aparat de încălzit patinele şi unul de ascuţit.

”Bucurie, feerie, veselie… vacanță! În această seară, s-a deschis patinoarul din fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița. Sunt bucuros că ideea mea de a amplasa patinoarul în această nouă locație a fost pusă în practică. Astfel, parcul nostru municipal, de care suntem atât de mândri cu toții, capătă un plus de culoare și prinde viață, chiar și în zilele de iarnă! Dragi bistrițeni, vă puteți bucura de o atmosferă feerică alături de copiii dumneavoastră pe care îi așteaptă o vacanță de iarnă în care mișcarea în aer liber poate fi o opțiune binevenită! Să ne bucurăm împreună, în spiritul marii sărbători creștine care urmează, Crăciunul sau Nașterea Domnului!  Să aveți sărbători fericite, binecuvântate, cu pace și liniște în suflete!” a scris viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here