Un tânăr din Bistrița este anchetat pentru înșelăciune, după ce a promis unei femei că îi efectuează niște lucrări la gardul proprietății acesteia, pe care nu le-a mai dus la bun sfârșit. Banii i-a luat însă în avans, iar la un moment dat s-a făcut nevăzut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 25 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea unei înșelăciuni.

În fapt, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în luna iunie 2019, fiind contactat de o femeie, pentru efectuarea unei lucrări la gardul proprietății sale, ar fi primit în avans suma de 1.000 de lei, din care 800 de lei pentru materialele necesare și 200 de lei avans pentru manoperă. Ulterior, după ce i-a prezentat femeii bonul pentru materialele achiziționate, a mai solicitat și primit suma de 200 de lei pentru materiale„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul a început lucrarea, însă la scurt timp a și abandonat-o, cu promisiunea că îi va returna banii, după care nu i-a mai răspuns femeii la telefon. În plus, materialele pe care acesta le-a achiziționat pentru lucrare au avut o valoare de doar 600 lei, nu de 1.000 cât a pretins bărbatul că ar fi costat.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, prejudiciul cauzat, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here