Criza politică din România a ajuns şi peste graniţe! Iar presa apropiată Rusiei anunţă deja cine ar putea fi următorul şef de la Palatul Victoria. Mai exact, scriu cei de la Sputnik, după propunerea lui Sevil Shhaideh drept premier în urmă cu câteva luni, Liviu Dragnea ar urma să-şi îndrepte din nou atenţia către posibilitatea de a numi o femeie în locul lui Sorin Grindeanu.

„Alegerea lui Liviu Dragnea s-ar îndrepta către Ana Birchall, fostul ministru al Afacerilor Europene în guvernul Grindeanu.”, notează Sputnik.

 

sursa:stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu cred. Guvernul, va ramane asa cum este el astazi, cu mici modificari in randul unor ministri recalcitranti si neloiali lui Grindeanu, care vor fi schimbati , sau mai bine zis, inlocuiti…
    Exact cum zicea si domnul presedinte Iohannis… ” nu ne trebuie noua acuma o stare de instabilitate politica „… mai ales ca nu suntem perceputi tocmai „rau”… in strainatati . Pai… chiar asa , domnule Dragnea, mai bine ti-ai vedea dumneata de treaba si ai lasa lumea… lume… asa cum a facut-o si a randuit-o Dumnezeu si nu dumneata ! Esti simpatic pentru ca ai incercat sa mai „indulcesti” starea de nemultumire egnerala din aceasta tzara, cu ideile dumitale sociale si cum indreptarea privirii spre marea multime „necajita”… pentru care meriti toata simpatia, dar… este suficient. Gata ! Lasa lumea cum este ea „trasata” ca n-o poti dumneata modifica si daca tot fortzezi „nota”… o sa iti faci mai mult rau decat bine , dumitale in primul rand si apoi acestui partid, care totusi intinde o mana benefica majoritatii din aceasta tzara.
    N-ai vazut dumeata cum a salultat Orban, la terminarea discursului de la scena politica, in momentul cand a fost ales presedinte de Congresul PNL si cand s-a pronuntzat foarte „gaunos ” la adresa PSD… cu un proiect de „lupa la baionete , de la om la om” si cand putin a fost sa nu strige si … ” Heil Hitler ” ! ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.