Premierul Marcel Ciolacu a subliniat în cadrul conferinței de presă, în urma ședinței Consiliului Politic Naţional al PSD, că se poartă un dialog cu reprezentanții Comisiei Europene pentru a găsi cele mai bune soluții, în contextul în care aceștia consideră că impozitarea microîntreprinderilor este prea permisivă.

„Este adevărat că, în absența unui acord, România risca să piardă 500 de milioane de euro pentru neîndeplinirea jalonului 206”, a adăugat Ciolacu.

Ciolacu nu susține acest demers ți așteaptă o dezbatere publică pentru a se lua în calcul și părerea celor care sunt afectați de această modificare, scrie News.ro.

„Cred că urmează să avem o dezbatere publică și să luăm în considerare opiniile celor afectați. Nu susțin modificarea”, a mai declarat șeful Guvernului.

Potrivit premierului, se caută cele mai bune soluții pentru ca România să nu ajungă în situația de a pierde 500 de milioane euro

„Toate aceste lucruri sunt trecute în PNRR nu de către Marcel Ciolacu. Sunt trecute de către Cîţu şi cu domnul Ghinea. Dânşii au semnat aceste lucruri în PNRR. Că au uitat să vă anunţe şi pe dumneavoastră, fiindcă erau secrete ce au trecut în jalonul 206, asta este cu totul altceva. Sunt într-un dialog cu Comisia şi încercăm să găsim soluţiile cele mai bune. Cu adevărat, dacă nu ajungem la un acord România riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea acestui jalon”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.