Românca de 21 de ani dată dispărută în Italia a fost găsită moartă în condiții oribile. Autoritățile italiene au oferit detalii șocante despre modul cum a fost descoperit cadavrul Amaliei Voican. Poliția încearcă să elucideze modul în care a murit tânăra. Fata nu mai avea față, iar părți din copul ei fuseseră mâncate de șobolani.

Românca de 21 de ani dată fusese dispărută în Italia din 16 aprilie și a fost găsită moartă în urmă cu câteva zile. Autoritățile italiene au oferit detalii șocante despre macabra descoperire, arată observator.tv.

Tânăra murise de mult timp iar rămășițele au fost găsite într-o casă abandonată din Via Tella, în zona cartierului San Giovanni, aproape de centrul Romei. Corpul ei fusese mâncat de șobolani. Câțiva muncitori au făcut macabra descoperire. “Un miros foarte urât, foarte puternic venea din casă, iar cadavrul era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e. Cel mai rău este că cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriți lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei”, a declarat unul dintre muncitorii la un atelier mecanic care au descoperit cadavrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here