Revoltător! Un copil din Bistriţa-Năsăud, terorizat de un bărbat deghizat în… Moş Nicolae

1242
sursa: captură Digi24

Imagini revoltătoare pe internet cu o familie dintr-o comună din Bistriţa. Un copil este umilit şi terorizat de mama lui şi de concubinul acesteia. Micuţul este pus la perete şi agresat de bărbat, care este îmbrăcat în Moș Nicolae, şi totul se petrece sub privirile mamei, informează Digi24.

 

Tatăl a primit aceste imagini pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Nasaud.

Din primele informaţii se pare că părinții sunt despărţiţi iar copii se află în grija mamei. De sărbatori, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului – pentru bucuria copiilor.

Concubinul mamei s-a costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare. Băieţelul de vârsta grădiniței este amenințat cu băţul în timp ce stă în genunchi.

Imaginile îl arată pe copil plângând continuu, cei doi obligându-l de mai multe ori să promita că va fi cuminte.

 

Imaginile pot fi vizionate AICI.

 

Autorităţile bistriţene s-au sesizat şi au demarat o anchetă.

 

2 COMENTARII

  1. Isteria, prostia, fariseismul, si comercializarea CRACIUNULUI asta aduce. In mod normal acest individ deghizat de pomana in MOS CRACIUN trebuie castrat si pus la racoare o buna bucata de timp. Unde este MAGIA sarbatorilor de altadata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here