Retrospectiva Vasile TOLAN, care  a început la Bistrița cu expozițiile „Urmă” de la Galeria Arcade 24 și „Caligrafia luminii” de la Galeria Palatului Culturii, va continua în 5 martie 2024 cu expozițiile “Alchimia gestului” de la Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și „Poetica tactilității” de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Municipiului Bistrița, prin  Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură, Bistrița-Năsăud și Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc”, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Cluj-Bistrița.

Curatorul expozițiilor este criticul de artă Oliv Mircea.  Profesorul universitar doctor Ion Bogdan Lefter și istoricul de artă Vasile Duda vor prezenta creațiile artistului în cadrul vernisajelor.

Retrospectiva Vasile Tolan din Bistrița, structurată în patru expoziții revelatoare, este un spectacol vizual care reunește peste 150 de lucrări realizate într-o carieră captivantă de 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.