În urma extinderii cercetărilor în cauza privind o femeie, de 66 de ani, din Leşu, victima unei agresiuni comise de către un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor din lovire sau alte violenţe şi furt calificat în tentativă la infracţiunea de omor calificat şi tâlhărie.
La data de 27 decembrie, tânărul a fost depistat de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică în incinta unui local din municipiul Bistriţa, iar telefonul mobil sustras din locuinţa persoanei vătămate a fost găsit într-un stufăriş, în localitatea Rebrişoara, lângă DN 17D.

„Faţă de acesta, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat, în forma tentativei, şi tâlhărie, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia”, potrivit IPJ BN.

La data de 24 decembrie, în urma unei discuţii în contradictoriu, purtată în locuința femeii, tânărul ar fi lovit-o pe aceasta, după care i-ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 100 de lei, persoana vătămată fiind transportată la Spitalul orăşenesc Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.