Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit pe litoral, carne expirată din anul 2015, mâncare alterată şi veselă murdară în bucătăriile mai multor terase.

10 localuri din Eforie Nord au primit amenzi în valoare totală de 70.000 de lei şi au fost închise temporar.

Peste 100 de kilograme de alimente au fost retrase şi distruse, conform antena3.

 

1 COMENTARIU

  1. Pe vremea lui Ceau… , erau putine localuri publice unde puteai sa mananci si acolo, stateai la ” coada ” sa servesti masa si daca-mi amintesc bine, era chiar frumos la ” impinge tava ” … unde cu putini lei, puteai sa mananci pe saturate si chiar pe alese, ca erau mai multe feluri de mancare si chiar buna . Va dati seama ca acolo de multe ori, mancarea nu ajungea la toata lumea, decum sa se mai si strice.
    Astazi, in „democratia capitalista ” … toata lumea taie si beleste orice ( de uneori nici latrat de caini , ori mieunat de pisici nu se mai aude prin zona … glumesc…) , toata lumea face mancaruri peste mancaruri si mai mult si mai putin a la ” chef ” ( bucatar ) , toata lumea ara cate o ‘” tzaruca ” de ” fagadau ” … unde nu mananca decat 1-2…5 / zi si restul mancarii bine-nteles ca nu catadicseste s-o arunce la porci… o congeleaza si o da altui ” natarau flamand ” care vine a doua, a treia… sau a patra sau a saptea zi… sa manance acolo… si egal daca crapa dupa aia… ” bani sa iasa ” !
    De ce ne miram ? Astazi, toata lumea-i ” chef bucatar ” , toata lumea-i ospatar, toata lumea-i zugrav, constructor sau agricultor… toata lumea face de toate cele si are calificare si ba…
    Norocul ca in sistemul medical-sanitar-veterinar, macar acolo, nu se pot incadra fara scoala in domeniu… ca altfel „crapam” si cu cei „calificati „… dara-mi-te fara …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.