Un bistrițean a realizat un video prin care încearcă să explice de ce Supercom va rula contractul de colectare a deșeurilor cu tarife ma mari decât Vitalia.

Potrivit acestuia, o familie din Bistrița-Năsăud va avea de achitat 10 lei pe lună pentru colectarea deșeurilor, adică un calcul de ”două cafele într-un local obișnuit”.

Vă invităm să vizualizați clipul realizat de tânăr și ulterior să răspundeți la sondajul de opinie creeat de Gazeta de Bistrița pentru a consulta opinia publică pe această temă.

Având în vedere programul prin care Supercom adună de la populație deșeurile în raport cu calitatea prestărilor de servicii de către aceștia și raportat la vechile practici Vitalia, vă invităm să răspundeți la sondajul de mai jos.

Sunteți mulțumiți de modul de operare a firmei ce colectează deșeurile SC Supercom SRL?

  • Nu (35%, 304 Votes)
  • Supercom are tarife prea mari (33%, 284 Votes)
  • Da (21%, 182 Votes)
  • Vitalia se descurca mai bine (10%, 88 Votes)

Total Voters: 729

Loading ... Loading ...

2 COMENTARII

  1. Cu noua firmă trebuie să trag tomberonul după mine circa 80-100 m pentru că mașina lor nu urcă panta, deși strada-i asfaltată. Deci e mai scump și trebuie să cobor tomberonul, respectiv să-l urc acasă pe distanța precizată.. Înainte, Vitalia lua gunoiul de la poarta casei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here