De 8 ani, pe piata din tara noastra, avem un producator excelent de rafturi Storeexpert.ro specializate pentru toate domeniile de activitate.

De la rafturile  pentru magazine, la cele pentru anvelopele voluminoase sau pentru materiale de constructii lungi si sisteme de rafturi pentru pivnite se pot comanda online sau telefonic de pe site-ul firmei.

Activitatea intensa a acestor specialisti este vizibila:

-in magazine de orice fel. In calitate de cumparatori, interactionam cu rafturile metalice si cu marfurile de pe ele in fiecare zi, in plus, sunt placute la privit si deosebit de rezistente.

-in depozitele de legume-fructe si materiale de constructii.

-in fabricile de produse de sticlarie. Produsele casante trebuie sa se afle neaparat la inaltime, ca oamenii sa nu le sparga, fiindca pierderile ar fi imense.

-in ferme. Laditele pline cu legume si fructe nu pot fi lasate in bataia soarelui sau in ploaie, ci trebuie sa fie puse la adapost, ordonat, sa incapa cat mai multe.

-in arhive si biblioteci.

-in fabricile de confectii

-in gospodariile individuale. Magazia cu unelte este mult mai ordonata, cu rafturi metalice, daca gospodarul isi pune fiecare lucru la locul sau.

-in bacanii si in magazine de panificatie.

Nici nu este de mirare ca sistemele de rafturi oferite de acest producator se vad peste tot, fiindca pe site exista 8 tipuri de rafturi, acestea fiind: palet clasic, drive-in, cantilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice, mezzanine si rafturi magazine. Multe dintre ele nu sunt cunoscute si oamenii nu stiu la ce se folosesc, dar important este ca, daca doresti sa le comanzi, poti solicita consultanta inainte de toate, apoi masurarea spatiului pe care doresti sa il transformi in depozit, proiectarea rafturilor si montajul lor.

Componentele lungi ale sistemului sunt livrate cu masini speciale, prin urmare nu trebuie sa iti faci griji in privinta transportului, nici a eventualelor reparatii sau a mentenantei.

Toate ti le poti rezerva, solicitand servicii complete firmei care le vinde.

Sistemul de rafturi se poate ridica pe verticala, ca sub acesta, oamenii sa se miste in voie. Este foarte avantajos ca la parter sa se lucreze, iar la etajele urmatoare sa fie montate rafturi cu produse.

Baxurile grele, produsele voluminoase sunt asezate pe rafturi cu motostivuitoarele si mai tarziu, luate de acolo tot cu ele, sa fie incarcate in camioane si duse la vanzare.

Storeexpert.ro inseamna insa si furnizarea utilajelor urmatoare:

  1. Transpalete electrice
  2. Transpalete manuale
  3. Motostivuitoare
  4. Generatoare.

Intr-o fabrica mare sau intr-un depozit urias, prezenta motostivuitoarelor este necesara, fiindca oamenii nu pot manipula zeci de mii de tone de produse grele si voluminoase. Simultan cu rafturile care sunt supraetajate, motostivuitoarele fac posibila depozitarea marfurilor la inaltime mare.

Generatoarele de curent sunt indispensabile cand sunt avarii la retea, iar utilajele au fost programate pentru anumite operatiuni.

Aceeasi firma poate realiza tot ceea ce tine de sistemul de rafturi metalice, dar si constructii metalice efectuate la comanda, avand diferite utilitati.

Datele de contact ale firmei se pot lua de pe site-ul oficial si specialistii stau la dispozitie atat cu informatiile necesare, cat si cu programarea serviciilor si preluarea solicitarilor unor produse.

Cum decurge colaborarea unui antreprenor cu Storeexpert.ro?

Sa zicem ca antreprenorul are nevoie de informatii in plus! Cele de pe site nu sunt suficiente si in plus, are nevoie de un sfat in ceea ce priveste investitiile in spatiul de depozitare si utilajele care asigura mecanizarea.

Primul pas pe care il poate face un client aflat in aceasta situatie este sa ceara consultanta specialistilor, apoi sa solicite efectuarea masuratorilor si proiectarea rafturilor. Aceste manopere se fac gratuit si prompt.

Montajul este la fel si livrarea rafturilor cade tot in sarcina firmei de mai sus. Este bine sa se solicite si servicii de mentenanta si reparatii ca parteneriatul sa fie complet si superavantajos.

Colaborarea cu Storeexpert.ro ofera cea mai mare flexibilitate din punct de vedere financiar, fiindca fiecare firma alege oferta care i se potriveste.

Cele care nu au bani, aleg rafturile in leasing, fiindca prima transa va fi achitata cand cumparatorul va face rost de bani.

Firmele cu bani putini au la dispozitie doua solutii, ambele foarte avantajoase:

  1. Rafturile second hand, la un pret superavantajos.
  2. Rafturi inchiriate, ideale pentru o afacere sezoniera.

Firmele bogate care doresc rafturi metalice noi, le pot cumpara cu  banii jos si pot comanda si utilaje, mai ales ca au la dispozitie si servicii de reparatii ale acestora.

Se produc multe lucruri, unele sunt foarte scumpe si toate au nevoie de protectie. Fara aceste sisteme de depozitare, omenirea ar avea de suferit, de aceea sa pretuim activitatea Storeexpert.ro si sa o sustinem prin comenzi!

In spatele magazinelor, exista un sistem de rafturi metalice din care marfa este reimprospatate in fiecare zi ca toata lumea sa fie pe deplin multumita.

Prezenta rafturilor metalice curate, elegante asigura un comert civilizat in orice magazin, iar pentru acest lucru trebuie sa fim recunoscatori.

Nu pot uita rafturile inestetice din lemn si mai ales padurile care au fost taiate, cand nu existau rafturi metalice!

Metalul rezista, mai ales daca este de calitate premium, cum este cel de la Storeexpert.ro si salveaza mediul. El poate fi reciclat si relocat, in cazul in care firma sau magazinul se muta.

Rafturile metalice ne fac viata mai usoara, ne ajuta sa fim ordonati si sa pastram produsele in siguranta intr-un loc in care nu ne impiedica sa folosim totusi o parte din spatiul alocat depozitarii.

Storeexpert.ro este un nume de rezonanta in realizarea depozitelor durabile, elegante si eficiente ca pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.