Liderul Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, este de părere că rezultatul înregistrat de Alianța pentru Bistrița-Năsăud este unul așteptat, cu mici excepții – Bistrița, respectiv Năsăud, dar spune că asta este decizia cetățenilor și o respectă.

Suntem la finalul unei etape electorale importante, cu unele lucruri la care ne așteptam, la altele nu. Vreau să le mulțumesc colegilor cât și echipei de susținători pentru munca pe  care au depus-o în această perioadă.

Felicit câștigătorii, le doresc succes tuturor! Aștept rezultatele pentru Consiliul Județean, pe care încă nu le avem, deci nu pot să spun că am câștigat sau nu am câștigat încă.

Am câștigat alegerile până acum în Beclean, Bistrița-Bîrgăului, Budacu de Jos, Căianu Mic, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihaiești, Chiuza, Coșbuc, Dumitra, Galații Bistriței, Lechința, Livezile, Maieru, Mărișelu, Monor, Negrilești, Nimigea, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Rodna, Romuli, Șieu, Șieuț, Șintereag, Târlișua, Tiha Bârgăului, Uriu și Zagra.

Am pierdut acolo unde am avut primari în exercițiu la Năsăud și Petru Rareș, deocamdată și am câștigat Primăria din Șieuț.

Îl felicit și pe Cristi Niculae, colegii mei de la municipiu au făcut o campanie electorală asiduă, aproape de perfecțiune. Asta este decizia cetățenilor, pe care o respectăm. Îi felicităm pe cei  care au câștigat și le urăm succes în activitatea lor„, a declarat Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, rezultatele de la Bistrița este surpinzătoare, însă acesta este pus pe seama emoției legată de votul politic. În ceea ce privește scorul înregistrat la Năsăud de social-democratul Mircea Romocea, președintele PSD Bistrița-Năsăud spune că lipsa de comunicare cu cetățenii i-a adus înfrângerea colegului său de partid, în ciuda realizărilor sale.

E surprinzător rezultatul de la Bistrița. Exista o anumită emoție legată de votul politic. La sondajele din august, ultimele pe care le-am avut, candidații erau foarte apropiați ca procente, în schimb PSD avea 25 % în municipiu și USR și PNL aveau aproape de 60%. Din punct de vedere politic, lucrurile s-au dus cumva linear, a fost un vot politic. E o surpriză și la Năsăud. Se contura cumva un lucru mai mult decât clar că mai tânărul candidat al PNL-ului are o șansă. Se pare că lucrurile s-au concretizat. Îmi pare rău de Mircea Romocea. Eu cred că doar realizări fără comunicare foarte strânsă cu oamenii nu sunt de ajuns în ziua de astăzi și dacă eu voi câștiga voi fi dovada vie a acestui lucru, pentru că în momentul de față vedem că se pierde cam pe linie, cu excepții în fiefurile PSD-iste. Pe lângă munca pe care o faci, trebuie să și comunici în permanență cu ei. La Sângeorz-Băi, cumva erau lucrurile într-o asemenea direcție, eu sunt surprins că oamenii au o anumită atitudine și un anumit mod de a-și alege conducătorii, dar e comunitatea lor, e decizia lor și eu o respect și nu am alte comentarii de făcut. De fiecare dată, oamenii știu ceea ce e mai bine pentru ei„, a mai spus Moldovan


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.