Potrivit secretarului general al PSD, Paul Stănescu, partidul nu va sprijini propunerea PNL referitoare la majorarea vârstei de pensionare. Stănescu consideră că această propunere este o temă falsă și că această coaliție ar trebui să se concentreze pe alte probleme. PSD se opune creșterii vârstei de pensionare, deoarece nu dorește să adauge o presiune suplimentară asupra salariaților, a declarat Stănescu.

„PSD se opune creșterii vârstei de pensionare. Discuția despre creșterea vârstei de pensionare trebuie tranșată înainte să mai dăm naștere, din cine știe ce motive politice, și la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susține o astfel de măsură.
Nu vrem să punem o presiune și mai mare pe salariați. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja”, potrivit unui comunicat de presă transmis de secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Măsurile dezavantajează angajații
El afirmă că social-democrații fac eforturile necesare ca să-i convingă și pe partenerii de coaliție de faptul că „echitatea se susține doar cu astfel de politici care sunt în favoarea salariaților”.

„În acest moment, coaliția de guvernare nu trebuie să se preocupe în vreun fel de creșterea vârstei de pensionare. Scopul nostru, și aici PSD nu s-a abătut nicio clipă de la acest obiectiv, este să sprijinim și să protejăm în continuare românii. Deci, trebuie să închidem astfel de teme false și să ne concentrăm pe prioritățile legislative pe care le-am anunțat”, încheie Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.