”Chiar dacă PNL și Iohannis au stabilit că trebuie organizate alegeri în plină pandemie – bazându-se că nu veți merge la vot și astfel să profite ei – dumneavoastră nu trebuie să vă speriați și trebuie să le arătați că au greșit! Trebuie să mergeți la vot, pentru că numai așa putem să-i oprim pe acești ticăloși!”, transmite Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud.

PSD propune și câteva reguli simple pentru a vota în siguranță:

  • Votați când nu e aglomerat! Programați-vă momentul votării în orele cu prezența mai scăzută la urne.
  • Protejați-vă când intrați în secția de votare! Când plecați de acasă puneți-vă o mască de protecție nouă, neutilizată anterior.
  • Evitați să vă atingeți față! După ce ați primit buletinele de vot și ștampila “VOTAT”, aveți grijă să nu vă atingeți cu mâna gura, nasul sau ochii.
  • Dezinfectați-vă după vot! Folosiți dezinfectanții disponibili în secție pentru a vă dezinfecta mâinile imediat după ce ați votat.

”Pe 6 decembrie e rândul dumneavoastră să puneți PNL în izolare!”, mai transmit social democrații.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

3 COMENTARII

  1. Trebuie să mergeți la vot să alegeți pe cei ce pun în funcții corupții și protejează infracțiunile și nu în ultimul rând îmbolnăvesc oamenii și nenorocesc familii nu-i așa domnule Radu Moldovan cu aghiotantul de Daniel Suciu sau Ovidiu Frenț pe nou înlocuit de Dolha , nu uitați că corupția vine de la cei ce ne conduc iar sănătatea și bunăstarea tot de la acești indiferenți vine .

  2. Alegeti-i pe cei de la UDMR si de la USR-PLUS, care impreuna , sa formeze o majoritate cu o altfel de guvernare decat a fost pana acuma, sa vedem cum va fi , chiar daca vor face ” spume la gura ” de nervi… PNL-istii cu domnul presedinte Johannis .

  3. Cum dracu vine asta din moment ce la antena3 la Gadea si la romnia tc a lui Ciutacu se spune fix pe dos. Pai dupa cine sa se mai ia populimea asistata si analfabetii functionali. ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here