Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud pregătește o alianță pentru alegerile locale din vara acestui an. Președintele partidului, Emil Radu Moldovan, a declarat că deja se poartă discuții în acest sens, însă nu a nominalizat formațiunile cu care negociază.

În momentul de față suntem în discuții avansate cu alte forțe politice pentru crearea unei alianțe. Eu sper că până la finalul lunii februarie să fie finalizată această alianță și, în funcție de asta, pentru că într-o alianță trebuie să fim flexibili, să cedăm anumite candidaturi în anumite zone, undeva în luna martie împreună cu partenerii noștri vom anunța candidații alianței la nivelul județului”, a declarat Emil Radu Moldovan.

În ceea ce privește alegerile din vară, liderul social democraților bistrițeni a precizat că este încrezător că organizația va reuși să iasă pe primul loc.

În celelalte bătălii electorale am avut de dat seamă și pentru decizii pe care le-au luat unii fără să ne întrebe pe noi, decizii care de multe ori nu aveau treabă cu agenda populației. De asemenea, spun că am făcut și greșeli fundamentale prin desemnarea unor candidați care nu întruneau condițiile necesare pentru ca noi să putem să câștigăm alegerile. Sunt greșeli pe care le-am făcut și pe care trebuie să ni le asumăm și să învățăm din ele. Sunt convins și încrezător. Mă angajez în fața dumneavoastră și în fața cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud că voi conduce această echipă și că ea va arăta în iunie 2020 adevăratul potențial electoral al organizației noastre. Vă asigur că vom ocupa locul I și nu oricum, ci detașat, pentru a arăta celor care știu să își asume victoriile altora ca și cum ar fi victoriile lor că bătălia electorală va avea loc în luna iunie”, a mai spus Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here