Angajaţii Caselor Judeţene de Asigurări de Sănăgtate din mai multe judeţe protestează, marţi, nemulţumiţi fiind de nivelul salariilor.

Potrivit Blocului Naţional Sinfical, marţi, protestează sindicaliştii din CJAS Prahova, Călăraşi şi Mehedinţi. Protestul salariaţilor CNAS a debutat săptămâna trecută şi este programat să aibă loc pe termen nelimitat.

“Începând de joi, 2 noiembrie 2023, angajaţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, ai Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, ai Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate şi ai Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti intră în protest generalizat pe perioada nedeterminată. Această decizie survine ca urmare a faptului că, după luni de zile de dialog şi de aşteptare, am constatat că pentru cei mici ca număr, în ciuda răspunderilor sociale majoare pe care aceştia le au, nu se găsesc soluţii. Însă sunt găsite soluţii satifăcătoare şi imediate pentru cei mari, de ordinul zecilor de mii de salariaţi”, arăta Federaţia Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate (FSCAS), într-un comjunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.