Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat luni dimineață la sediul Agenției Naționale de Integritate (ANI) pentru a depune o sesizare care îl vizează pe procurorul-șef al DNA, Marius Voineag. Demersul lui Ungureanu a pornit de la ceasul de 3000 de euro pe care Voineag l-a purtat într-un interviu, care nu s-r regăsi în declarația de avere. „Probabil este în zona de bijuterii, este neclar”, afirmă deputatul USR, citat de stiripesurse.ro.

„Cea mai gravă suspiciune în ceea ce-l privește pe domnul Voineag se ridică în zona de petrecere, botez. Domnul Voineag spunea că se va ocupa în fruntea DNA de peștii mari. Mie mi se pare că el este un pește mare, care face o nuntă sau face o petrecere de botez ca pe o nuntă. Nu știm care au fost darurile, nu știm care au fost persoanele care au venit la această petrecere, nu știm cât a costat masa și dansul, cum se spune. Domnul Voineag, în declarația de avere declară, pe lângă multe apartamente, multe terenuri, multe conturi – este un bugetar de lux domnul Voineag – declară o petrecere de botez undeva la 500.000 de lei. Vă întreb pe dvs câți dintre cei care făcut vreodată o nuntă v-a costat cât petrecerea de botez a domnului Voineag, șeful DNA?”, a declarat Emanuel Ungureanu în fața sediului ANI, arată sursa citată

Deputatul USR a susținut în continuare că darul de aproximativ 100.000 de euro ar putea fi o taxă de protecție din partea unor generali SRI.

Continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.