Procurorul DIICOT Ioan Lumperdean are o anchetă legată de Ioan Opre. Îl acuză pe acesta de proxenetism, însă nu au arătat care este beneficiul primit de acesta nici până în ziua de azi. În schimb, Lumperdean face tot ce-i stă în putință să-i închidă firma lui Opre, care nu are nimic de-a face cu ancheta sa. Mai mult, Ioan Lumperdean încearcă să facă presiuni asupra finanțelor bistrițene, care controlează încontinuu societatea Getuta Prodcom, care este a lui Ioan Opre, dar administrată de nevasta acestuia. Cu toate că firma respectivă nu a mai primit TVA-ul înapoi din luna iulie, nimeni nu face nimic.

 

Ioan Lumperdean este un procuror problematic. Anchetele sale se spulberă pe parcurs și încearcă să creeze cât mai multe victime colaterale. Este și cazul societății Getuta Prodcom, care nu are nicio treabă cu ancheta, iar oficialii firmei sunt de-a dreptul terorizați de către procurorul DIICOT. Cu toate că o societate nu poate avea nimic de-a face cu proxenetismul, Lumperdean încearcă să găsească acul în carul cu fân. Cu toate acestea, procurorii DIICOT au confiscat la anchetă 10.000 de lei pe care nu i-a restituit nici până în ziua de azi.

”Cerere prin care vă solicit ca în cel mai scurt timp posibil să puneți la dispoziție organelor de control financiar din cadrul Direcției Județene a Administrației Fiscale documentele ridicate de la SC Getuta Prodcom pentru perioada februarie 2013-iunie 2014, deoarece suntem în imposibilitatea de a face plăți către bugetul de stat, alte instituții de stat și către creditorii noștri.

Lipsa acestor acte împiedică organele de control să soluționeze cererile de compensare și implicit plata unor debite către creditori ducându-se în faliment cu consecințele incomensurabile, care ne vor determina să formulăm acțiuni în regres față de cei care ne-au împiedicat plata debitelor. Am înțeles că o cerere similară a fost făcută la 18.08.2014 de organele de control fiscal, dar a rămas neonorată”, arată reprezentanții Getuta Prodcom într-o scrisoare adresată DIICOT. Mai mult, datorită faptului că oficialii societății Getuta Prodcom nu au actele societății li se adună penalități de zeci de mii de lei.

documente diicot bn (1) documente diicot bn (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.