Un bărbat din comuna Dumitrița a fost prins de către Jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița, în timp ce transporta ilegal material lemnos, pe Valea Tisei. Acesta a fost amendat cu 5.000 lei.

 

Un bărbat de 27 de ani, din comuna Dumitrița, a fost prins, luni, de jandarmi, în timp ce transporta lemne cu o căruță, fără a avea documentele legale necesare.

Potrivit IJJ Bistrița-Năsăud, bărbatul s-a ales cu sancţiuni în valoare de 5.000 lei, pentru transport de masă lemnoasă fără aviz de însoţire sau documentele comunitare echivalente acestora, prevăzute de normele privind circulaţia materialelor lemnoase în vigoare, conform prevederilor legale.

De asemenea s-a dispus și ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos transportat, mai precizează IJJ Bistrița-Năsăud.

 

1 COMENTARIU

  1. Cand va ramane fara cal si fara carutza si fara motoferastraul de care s-a folosit , abia atunci sa mai discutam de faptul ca s-a pus ” capat ” delictelor silvice , ( COMISE DE ACEST CETATEAN ) asa cum se face si la transporturile efectuate cu mijloace de transport auto , CAND SUNT PRINSI CA TRANSPORTA CEVA FARA DOCUMENTE LEGALE .
    Contraventientul nu lucreaza nicaieri, ce-i pe el e si-n valiza si efectiv nu va plati aceasta amenda NICIODATA , ca inafara de cal si carutza, nu mai are nimic in proprietate , iar „maine ” va fi prins din nou, repetandu-se ” figura ” , CA SA ” MANANCA SI GURA PUROILOR SAI CEVA ” ….
    S-apoi intreb si eu … ( autoritati si aceste ocoale silvice ) , de unde sa-si cumpere oamenii lemnele de care au nevoie, daca n-ar exista acesti „hotzi de lemne ” … ca depozite permanente cu lemne de foc la niste preturi accesibile populatiei, NU EXISTA ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.