George Simion a găsit soluția pentru multinaționalele care fac bani în România, direcționați în afară: impozitarea prin lege a cifrei de afaceri.

Primul lucru pe care-l va face Guvernul AUR va fi impozitarea multinaționalelor cu 1%, a avertizat George Simion, la România TV, duminică seara.

„Impozitarea multinaționalelor trebuia făcută de mult timp de către Marcel Ciolacu, care a promis asta. Impozitarea cu 1% a multinaționalelor. Vrem șanse egale pentru antreprenorii români!

Avem lista – sunt cei care ne taie pădurile, companiile austriece, cei care ne fac drumurile, companii de asigurări, companiile de telefonie! Multe dintre hypermarketuri. Peste 150 de companii.

Afacerile românești, 93% dintre companiile din România, plătesc impozite, dar iată că sunt amendate! Angajații români plătesc cele mai mari impozite din UE, 47%”, a declarat George Simion, la România TV.

George Simion (AUR): „Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite!”
Liderul AUR a găsit explicația pentru gaura din bugetul național.

„De ce nu sunt bani la buget? România a cheltuit prea mult pentru războiul din Ucraina. Nu ni se spune! Pentru că în timpul pandemiei s-au furat bani! A existat comisia de anchetă la Parlament – izolete, spitale modulare, nu s-au folosit niciodată.

Vrem egalitate pentru români și străini! (…) Un impozit cu 1% (n.r. – pe cifra de afaceri) pentru toată lumea, cred că ar rezolva problema. Va fi prima măsură AUR, când va ajunge la guvernare.

Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite! Plătim cele mai scumpe prețuri la alimente!”, a mai comentat George Simion.

1 COMENTARIU

  1. Prietenul cu nunta pe baloți de paie, pe arătură, nu va ajunge la putere. Pulsul în societate este PSDNL și balamaua UDMR, ca întotdeauna. Mai este unul, pensat, cu batistuță și ușor răgușit, stând pe „ latrină”, a tăiat pensiile speciale în 30 de zile. Așa va fi și cu impozitarea trâmbițată. Cetățeni ai României (era să zic, socialiste) nu vă amăgiți, tăierea pensiilor speciale, recalcularea pensiilor după contributivitate și reorganizarea teritorială, cu 15 județe, se amână în cele 4 campanii electorale din 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.