În urma ultimei ședințe de Consiliu Local a aleșilor din Sângeorz Băi, primarul Traian Ogâgău vine cu acuzații dure la adresa câtorva dintre aceștia. Este vorba de trei dintre cei care au fost aleși în anul 2016 pe lista Partidului Național Liberal, în echipa actualului edil al orașului-stațiune.

Traian Ogâgău susține că Marius Voicu, Cătălin Sfrengeu și Cristian Pop, care în 2016 au fost aleși consilieri locali pe lista PNL Sângeorz Băi, au fost mânați de interese ascunse, iar când nu li s-a făcut pe plac de către edil, i-au întors spatele.

Încă de la începutul mandatului am văzut în acești indivizi doar niște oportuniști care nu au nicio treabă cu dezvoltarea orașului.

Marius Voicu, un controversat om de afaceri din zonă, care deține de la primărie un teren concesionat în suprafață de peste 40 de ari, teren pentru care dacă nu l-am întabulat pe firma lui, a trădat și m-a părăsit.

Cătălin Sfrengeu, prietenul cu care am copilărit, își dorește un schimb de terenuri – între terenul retrocedat din curtea școlii cu Vila 13 din parc. Acest lucru nu este posibil, fiindcă acolo avem proiectat un centru SPA pentru locuitorii orașului.

Cristian Pop, finul meu, care a crescut lângă mine de la 16 ani, deține în chirie de la primărie cabinetul stomatologic și dorește întabularea directă a acestuia pe persoană fizică, fără nici măcar o licitație”, arată Traian Ogâgău, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, în cei 4 ani scurși de la alegerile locale, respectivii aleși locali au depus un singur proiect de hotărâre, chiar în ultima ședință de consiliu local, prin care au propus ca terenul aflat sub o casă deținută de viceprimarul Virgil Dumitru să poată fi întabulat de acesta.

Acești consilieri, în toți acești 4 ani, nu au depus nici măcar un singur proiect de hotărâre decât cel de ieri, prin care doresc să salveze pielea viceprimarului prin a-i întabula terenul de sub casă de lângă Rusu”, a precizat Traian Ogâgău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.