Primarul orașului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, vrea să îl destituiască din funcție pe viceprimarul Virgil Dumitru, pe care îl acuză de incompetență. Totodată, edilul susține că până la finalul mandatului său, nu mai are nevoie de un secund la conducerea administrației locale, astfel că se pot face și economii la bugetul local. 

Primarul Traian Ogâgău a anunțat pe pagina sa de Facebook, faptul că, joi, le va cere consilierilor locali să aprobe destituirea din funcție a viceprimarului Virgil Dumitru, pe motive de incompetență. Pentru asta însă, Ogâgău are nevoie de două treimi din numărul consilierilor în funcție.

Joi, 17 octombrie, ora 19.00, în cadrul ședinței Consiliului Local, am să cer Consilierilor aprobarea proiectului de hotărâre privind DESTITUIREA viceprimarului pe motive de INCOMPETENȚĂ, astfel facem o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră.
Vă reamintesc că este nevoie de votul a 12 consilieri„, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

Edilul spune că atunci când l-a propus pe Dumitru în funcția de viceprimar avea o altă impresie despre acesta, dar a ajuns la concluzia că acesta este condus de alte interese și este „un element perturbator” în primărie. Totodată, Ogâgău susține că nu are nevoie de un alt viceprimar.

Recunosc faptul că, atunci când l-am propus în funcție am avut o altă impresie dar se pare că interesele unora care îl conduc de la spate sunt mai mari dat fiind faptul că se apropie alegerile locale.
Fac apel pe această cale, tuturor consilierilor să analizeze bine propunerea mea și să înțeleagă aceste lucruri, eu NU am nevoie de viceprimar, cu atât mai mult de acest individ care constituie un element perturbator al activității tuturor colegilor din primărie.
În caz contrar, pe mine personal nu mă deranjează, doar să știm și noi sîngeorzenii pentru ce îl plătim, să ne reprezinte la jocuri de noroc? Numai întreb!„, a mai scris primarul de Sîngeorz Băi.

Conflictul dintre primarul Traian Ogâgău și viceprimarul Virgil Dumitru este unul vechi și arhicunoscut și a început la scurt timp după ce cei doi au fost învestiți în funcții. Ultimul episod devenit public s-a consumat în luna iulie, când viceprimarul Dumitru l-a înregistrat pe primarul Ogâgău într-un acces de furie. La acea vreme, primarul a susținut că a fost agasat și provocat în mod constant de viceprimar și din această cauză orașul nu se poate dezvolta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here