A devenit destul de comună practica achiziției unei mașini prin metoda leasing. Acest lucru înseamnă pentru mulți posibilitatea de a nu mai depinde de suma integrală pentru o mașină. Au acces la o gamă auto mai largă, poate chiar mai bine dotate, mașini mai scumpe. Este însă o idee bună ca prima mașină să fie astfel achiziționată?

Unii ar spune de ce nu? Atât timp cât ofertele sunt convenabile, ideea prinde contur și se poate concretiza accesând portofoliul de la Elite Cars Leasing. Este unul din dealerii auto din țară care se bucură nu doar de popularitate, ci și de oferte grozave. De aici pot fi cumpărare mașini scumpe, de lux, cele premium, super cars, dar și cele  mai uzuale, perfecte intraurban.

Cum se desfășoară procedura de achiziție a unei mașini prin leasing auto, la Elite Cars Leasing

Din fericire pentru ce interesați, procedura de leasing autoturisme este destul de simplă. Acesta este și un avantaj de colaborare cu acest dealer. După ce și-au ales mașina mult dorită și au verificat care îi sunt dotările, pot merge și la unul din sediile fizice ale acestui dealer. Acestea sunt în Bacău, Brașov și București. După ce își aleg autoturismul pot solicita și sprijin pentru finanțare. Prin colaborarea cu diverse instituții bancare și nebancare, finanțarea auto este rapid efectuată și soluționată mai ales.

Finanțarea este posibilă atât în cazul persoanelor juridice, cât și fizice. Din pagina oficială elite-cars-leasing.ro aflăm toate detaliile în acest sens.

Mașini sigure, verificate, disponibile imediat din stoc sau la comandă

Atunci când ne alegem bijuteria pe patru roți ținem cont de o serie de factori, printre care de dorința de a investi smart. Mașinile hibrid sau electrice au ocupat în ultimii ani primul loc în topul preferințelor publicului. Au un consum mic, au autonomie mulțumitoare și poluează mai puțin spre deloc. În funcție de bugetul disponibil pot fi alese astfel de mașini de la branduri auto de renume.

Desigur că și cele cu motorizare diesel sau benzină sunt în continuare alese. În marea varietate de opțiuni doritorii pot găsi și variante cu mai puțini cai putere, perfecte pentru începători. Elite Cars Leasing spre exemplu se mândrește cu o vastă listă de opțiuni la Toyota, Mercedes-Benz, dar și la gama supercars. Pentru cei care sunt colecționari și pasionați, o mașină de mare putere poate fi adusă în garaj sub formă de trofeu. Plata poate fi eșalonată, prin leasing.

Cât costă o mașină cumpărată prin leasing?

Față de alegerea variantei de credit bancar când sunt și mai multe acte și proceduri de urmat până la o posibilă aprobare, leasingul auto este mai avantajos. În plus, plata ratei lunare este mai convenabilă. În funcție de mașina dorită, din pagina oficială a dealerului auto menționat veți găsi detalii despre plată. Fiecare mașină disponibilă imediat spre vânzare este prezentată cu prețul său integral de vânzare, brut și net, precum și cu prețul de rată lunară dacă este achiziționată prin leasing.


Contact:

0758 908 010

office@elite-cars-leasing.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.