Mirela Cârcu (ALDE B-N): ”Eu sunt pentru normalitate în această țară!”

109

Preşedintele Organizaţiei de Femei a ALDE Bistriţa-Năsăud, Mirela Cârcu, îi indeamnă pe toţi românii să participe la vot şi să îşi exprime propria voinţă.

 

Potrivit președintelui Organizației de Femei a ALDE B-N, Mirela Cârcu, România trebuie să fie un exemplu de moralitate, de tradiționalism și nu este obligatoriu ca cetățenii României să facă lucrurile care se fac în alte țări.

„În calitate de femeie, de creştină, de mamă şi soţie, vreau să-i rog pe toţi cetăţenii României să participe la referendum. E foarte important să participe, fiecare va vota cum va dori. Eu cred că într-o Europă unită avem nevoie de o diversitate. România trebuie să fie un exemplu de moralitate, de tradiţionalism, pentru că nu este obligatoriu să facem ce fac şi alte ţări. Nu am nimic cu minorităţile, le respect, fiecare face ce doreşte, ne judecă Dumnezeu pe fiecare, dar eu sunt pentru normalitate în această ţară”, a declarat Mirela Cârcu.

”Familia înseamnă altceva, familia înseamnă bărbat și femeie, eu îmi doresc normalitate” a încheiat Mirela Cârcu.

4 COMENTARII

  1. Domnuca draga, dar de ce nu vreti sa pricepeti ca FAMILIA – i una si CASATORIA cu totul alta ? Citi mai oameni buni legea civila si de dreptul familiei si vedeti ce inseamna una si alta ! Daca ati modifica Constitutia si nu ati mai lega ” familia ” de ” casatorie ” , unde sa votam ca nu suntem de acord cu casatoria homosexiala, ar fi cu totul altceva . Reformulati intrebarea la referendum si ” dezlegati ” cele doua notiuni una de alta ca-s prostii de ” pastor sau popa beat ” !

  2. Cel mai corect , era o intrebare foarte simpla si anume :
    ” DOTITI SA FIE SCHIMBATA NOTIUNEA DE ” SOTI ” DIN CONSTITUTIE CU NOTIUNEA DE ” BARBAT SI FEMEIE ” ? Atunci oamenii raspundeau simplu cu DA sau NU . Nu trebuie legate intre ele notiunea de CASATORIE cu notiunea de FAMILIE , ptr ca ” uniunea liber consimtita dintre un barbat si o femeie ” … este doar o metoda prin care se pot ” procrea urmasii ” in mod oficial , nimic altceva . Nu doar in acest mod se poate forma o FAMILIE cum se incearca a se ” impune ” o ideie de pastori neoprotestanti si de popi ai religiilor traditionale, extremisti si care nu pricep reglementarile din Codul Civil Roman si cel al Familiei .

  3. Va intreb : Daca io am 55 de ani, am 4 copii dintr-o relatie de concubinaj , mama copiilor a murit si am in intretinere ( pe capul meu ) si acesti copii si pe mama si ” soacra ” … si un frate minor al fostei concubine cu care n-am fost casatoriti ( nici cu concubina nici cu mama si nici cu soacra… si nici cu minorul orfan … ) dupa Referendum, inseamna ca eu nu mai am ” familie ” ? Imi preiau ei sarcinile care ma apasa si o sa-i intretina ” ei ” … ? M-as bucura tare mult … !
    Efectiv eu nici nu ma duc la vot, ca nu vreau sa particip la risipa banului public si la „prostia ” lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here