Vineri, în jurul prânzului, șeful statului, însoțit de Carmen Iohannis, a fost surprins într-o ținută lejeră pe terenul de golf de la Pianu, situat la 125 km distanță de Cluj, în județul Alba.

Potrivit informațiilor obținute de la mai multe surse pentru ziarulunirea.ro, Președintele Klaus Iohannis a participat la o partidă de golf vineri în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba. Aceleași surse au indicat că președintele a mai vizitat clubul de golf acum două săptămâni. În timpul acestei activități de relaxare, a fost însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

Este binecunoscut faptul că terenul de golf „Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre destinațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a fost fotografiat și în trecut în timp ce juca golf la Pianu și la Șureanu, unde deseori a fost surprins în imagini alături de turiștii care l-au întâlnit.

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  „Încarnare a dorinţei de putere”, iubitor de ranguri, „poftitor de onoruri”, incapabil să depăşească orizontul satisfacţiei imediate, ciocoiul nu-şi pune problema dacă merită încrederea publică, dacă poziţia lui socială corespunde unei îndemînări anume, dacă nevoia lui de a fi în fruntea bucatelor are acoperire într-o echivalentă nevoie de a fi de folos. N-are idealuri, n-are convingeri, are doar scopuri conjuncturale şi abilităţi.”
  (Constantin Rădulescu-Motru , CIOCOIUL, 1908)

  Klaus Iohannis are unele apucături de ciocoi. Incă din primul mandat de presedinte în anul 2015, Iohannis s-a enervat pe aeroportul din Paris că a ajuns singur la ușa limuzinei, fără să-l secondeze vreun membru al delegației sau organizator, și-a scos singur paltonul, iar după ce a așteptat câteva secunde să i-l ia cineva, l-a trântit țâvnos pe capota mașinii.
  (Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=3rs_uboe2RE)
  Dar, mai ales în al doilea mandat Iohannis și-a dat arama pe față. Astfel, în octombrie 2021 în plină pandemie de COVID-19, Iohannis se plimbă pe la piramide în Egipt în timp ce țara se lupta cu multiple crize de natură energetică, sanitară, economică si politică. Turiștii aflați în vacanță în Egipt au fost contrariați să-l vadă pe șeful statului român cum se pozează la Piramide relaxat și fericit alături de soția sa, ca și când situația din țară ar fi una perfect normală. Ba mai mult, turiștii au fost dați la o parte de pe platoul de la Piramide, astfel încât cuplul prezidențial să-și poată face poze fără intruși în cadru.
  (Vezi: https://www.cotidianul.ro/tara-arde-si-iohannis-isi-face-poze-pe-la-piramide/)
  Dar asta nu e totul. In anul 2023 Klaus Iohannis a efectuat 34 de deplasări externe, care însumează cheltuieli de aproape o treime din bugetul Administrației Prezidențiale. Conform unor surse dezvăluite de la Cotroceni în contextul în care a existat o dezbatere publică pe tema costurilor vizitelor în străinătate ale președintelui, cheltuielile au fost de peste 41 de milioane de lei (8,2 milioane de euro) dar nu sunt prezentate în detaliu pe motiv că sunt informații secretizate.
  (Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=CyEgxXEsZpI)
  (vezi si: https://www.cotidianul.ro/familia-prezidentiala-la-new-york-pe-fifth-avenue/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.