Dacă românii sunt majoritatea microbiști nu înseamnă că printre preoți nu se numără amatori ai sportului. De menționat este faptul că în data de 7 martie în jurul orei 13, s-au pus la vânzare 27.000 de bilete pentru amicalul România-Spania, care se va desfășura la sfârșitul lunii martie.

În mai puțin de 4 ore, toate biletele au fost vândute. Astfel că, au apărut anunțuri cu bilete vândute de diferite persoane la suprapreț.

Și cum un preot este antrenat să vadă un pont pentru o ”afacere”, ca să iasă banul, avem un un preot din Bistrița, care s-a gândit să-și rotunjească veniturile în luna martie, pentru că, nu-i așa, e și luna cadourilor.

Așadar, să vă și prezentăm metoda, inedită, spunem noi, pentru părintele Tudor Sumandea, de la Parohia Budești, Bistrița-Năsăud, arată Actual de Cluj.

Enoriașii îl stimează duminicile, atunci când părintele ține slujba obișnuită. Vorbește pios, aplecat și oferă alinare pentru sufletele pierdute. Dar o meserie, cum e cea de preot, nu e chiar bănoasă, cel puțin nu pentru domnia sa. Preotul Tudor Sumandea s-a gândit să facă un ban în plus, și fiind, probabil, un mare microbist, și-a achiziționat patru bilete la meciul de fotbal România -Spania.

Până aici, nimic rău, doar fotbalul e pentru toată lumea, inclusiv pentru slujbașii lui Dumnezeu. Numai că preotul s-o fi răzgândit cu meciul și-a scos biletele la vânzare pe olx, cu o ofertă promițională irezistibilă de 2000 de lei bucata.
Acesta nu vrea nici să negocieze, ține bine de preț, după cum se poate urmări în conversația de mai jos.

Părintele susține că și cererea este extrem de mare, primind până în momentul acestui schimb de mesaje, nu mai puțin de 50 de telefoane de la microbiști interesați.

Reporterul actualdecluj.ro i-a cerut un punct de vedere preotului de la Parohia Budești, dar până la redactarea acestui text nu s-a primit niciun răspuns.

 

popa5

Parinte4

 

popa

parinte2

Părintele și enoriașii

Anunțul părintelui de pe olx care a fost șters ulterior

1 COMENTARIU

  1. Probabil ca la babele din Budesti prind minciunile alea cu spartul contului de facebook… Un om cu capul pe umeri intelege repede cat de preot e acest golan! Ar trebui exclus din preotie daca se dovedeste ca minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here