În premieră! Un minor, care a omorât două copile cu camioneta tatălui, a fost trimis în judecată pentru omor calificat

719

Premieră la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, unde un adolescent de 16 ani, care a cauzat trei accidente rutiere la începutul acestui an, dintre care două mortale, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. La această acuzaţie se adaugă alte patru: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

 

În data de 5 ianuarie, când toată Valea Bârgăului mergea cu ultima colindă, un adolescent de 16 ani din Tureac, nenorocea mai multe familii. După ce a consumat întreaga zi băuturi alcoolice Dorel M. a luat camioneta tatălui, deşi nu deţinea permis de conducere, iar autovehiculul nu era înmatriculat. La volanul camionetei pe care o manevra pe uliţele din Tureac fără menajamente şi fără să îi atragă cineva atenţia că comite o infracţiune, adolescentul ajunge în Drumul Naţional 17.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Pai foarte bine, dar la fel de vinovat este si tatal acestuia, care ori i-a dat masina sa fie condusa fara ca el sa aiba permis de conducere, ori a fost neglijent in a pastra cheile de contact si a nu permite celor fara permis de conducere sa foloseasca aceasta masina pe drumul public. Parerea mea personala este ca au mai circulat ei asa pe drum, ca de aia a avut curajul sa plece cu masina fara taica-so… De regula, toti copiii soferilor ( profesionisti ) se urca la volan, cu stirea lui taica-so si mai ales prin satele „laturalnice ” conduc fara permis de conducere pe drumul comunal din zona , fara ca Politia sa vada acest lucru…
    Ar trebui data o lege prin care si masinile ( autovehiculele ) sa aiba acelasi regim sever, ca si al armelor de foc, pentru ca mai multi mor din folosirea ilegala si neregulamentara al autovehiculelor pe drum, decat folosirea ilegala si incorecta a armelor de foc si cu toate astea, cele din urma au un regim mult mai sever si mai strict , ceea ce mi se pare o aberatie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here