Senatoarea Diana Șoșoacă își acuză soțul că a agresat-o emoțional și fizic, iar în urma sesizării, a fost emis un ordin de protecție. Bărbatul, care nu s-a prezentat la Poliție pentru montarea brățării electronice, este căutat de polițiști, conform informațiilor furnizate de News.ro.

„Poliția Capitalei – Secția 6 a fost sesizată direct pe data de 2 aprilie 2024 de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, creându-i o stare de temere. Totodată, femeia a menționat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic”, a transmis Poliția Capitalei marți.

Conform sursei citate, a fost completat un formular de evaluare a riscului, iar în acest context, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

„De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică asupra bărbatului. Având în vedere că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările în vederea depistării acestuia”, a adăugat sursa citată.

În urma acestei situații, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. De asemenea, s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Surse judiciare au confirmat că femeia care a făcut reclamația este senatoarea Diana Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.