Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă, 19 kilograme de bijuterii care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au anunţat că sâmbătă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani.
“După ce a efectuat formalităţile de frontieră, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire, pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale. Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor femeii. Astfel, au fost descoperiţi în bagajul de mână doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb (ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe etc.), presupus a fi argint”, au precizat poliţiştii.
Bunurile, cu o greutate brută de 19 kilograme, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare.
De asemenea, în cauză a fost deschis dosar penal pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.