Pe site-ul petitieonline.net, dar si pe Facebook, circula un indemn la adunarea de semnaturi pentru desfiintarea Politiei Locale.

“Buna ziua. Adunam semnaturi pentru desfiintarea Politiei Locale, care functioneaza ca si o politie comunista. Nu au nicio pregatire, sunt incompetenti, inculti, increzuti. Avem Politie, nu mai avem nevoie de mafia primariilor care aduna bani din asa-zise parcari ilegale si ridicari auto. Asa ca DESFINTATI politia primariei!!!!”, suna anuntul care ar trebui sa arunce in uitare politiile subordonate primariilor, scrie enational.ro.

Cu toate acestea, nu este un secret că cei mai mari dușmani ai agenților de Poliție Locală, sunt chiar agenții Poliției Române.

9 COMENTARII

  1. Da, este foarte bine, nu se justifica. Avem politie, nu sunt necesare slugile primarilor care sa-si arate ingamfarea prin orase. Se consuma banii publici total inutil. Daca isi doresc acesti domni sa fie politisti ar fi bine sa urmeze cursurile scolilor de politie. Dorim seriozitate, respect si competenta!

  2. SA CERI DESFINTAREA POLITEI LOCALE ORI ESTI PROST ORI PREA DOBITOC….POLITIE LOCALA EXISTA IN TOATA LUMEA….IN AMERICA EXISTA NUMAI POLITIE LOCALA CARE ESTE PLATITA DR PRIMARII.CA DEALFEL SI POMPIERI……

  3. cel care afirma ca un politist local nu are pregatire se poate considera un prost.daca ar avea rabdare sa citeasca legea politiei locale ar vedea ca un politist local este obligat sa urmeze un curs de initiere de 3 luni intr-o unitate M.A.I.si politisti locali care profeseazau cel putin un liceu cu bacalaureatul luat sau cu studii superioare.vorbesc doar prostii cei cu petitia mai bine si-ar revizui simtul civic pentru cei care nu il au.voi chiar credeti ca,cu 8000-9000 semnaturi stranse in 5 ani scimbati ce??????????????oameni isi doresc politie locala fiindca e mai aproape de cetateni,doar cei care stau cu educatia civica prost normal ca vor desfiintarea ca sa poata face ce vor dansii.SA VA FIE RUSINE, revizuiti-va stilul de viata si nu mai incalcati legea

  4. Da, este foarte bine, adica sa fie desfiintati , ca papa banii statului degeaba . Sa fie numiti inapoi „gardieni publici” cu atributiuni de „paznici ” cum au fost de fapt…
    Exista o POLITIE NATIONALA … cu personal calificat prin Scolile miliutare de ofiteri si subofitzeri, competenti sa exercita atributiuni de Politie a Statului de Drept. Salariatii actualei Politii Locale, n-au scoala specifica si inafara de a „da cu bota ” si niste amenzi… nu stiu sa faca nimic legal si corect . Sunt total ineficienti . Nu prezinta puterea de a fi considerati cu adevarat ” o forta de ordine si securitate publica ” si place asta cuiva anume si ba . Singuri nici nu au competenta si nici nu pot face nimic fara Politia Nationala si fara Jandarmerie . Fara suparare !

  5. Maaaaaaaaaaaaaaaai … acesti ” politzisti locali „… din „toata lumea”… cum sustineti dvs… au scoala militara de ofiteri si de subofiteri… nu ca la noi… , doar ca sunt impartiti pe zone de competente materiala si local-teritoriala – nu-s fosti ” paznici ori … gardieni publici ” … !

  6. Bai nene eu stiu cel putin doi dintre „politaii”astia care inainte sa intre in „sistem”au fost paznic la centrala C.P.L si unul portar….de poarta nu in fotbal:)))deci???

  7. Deja se vede ca sunt câțiva idioți de la Prostia Locala care comentează pe aici pai ia zi localule exista școală de Prostia Locala ?nu prea ,cui va subordonați voi ? Primăriilor care spala cu voi pe jos si poate nu ma deranjează dar sunteți ineficienți ,sunt cazuri in care sunați la 112 când vedeți infracțiuni precum un copil care fuge si ii spune lu tata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here