Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat marţi că nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale şi nu s-a luat nicio decizie în şedinţa coaliţiei, el arătând că deciziile referitoare la acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere şi validate ulterior de către coaliţie.


Liberalul a mai precizat că PNL urmează să discute în următoarele săptămâni toate detaliile, în interiorul formaţiunii.
”Informaţiile apărute astăzi pe surse privind rotativa sunt false.Zvonuri conjuncturale fără vreo legatură cu realitatea lansate de terţi cu anume interese politice. Nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionuţ Stroe a precizat că în şedinţa coaliţiei de marţi, care a avut loc la Palatul Victoria, nu s-a luat nicio decizie.

”Nu s-a luat niciun fel de decizie astăzi ( marţi,nr). De altfel, deciziile referitore la acest subiect se vor lua de către partide in structurile lor de conducere si validate ulterior de către coaliţie. Deocamdată nu am ajuns în acest punct, e încă devreme pentru asemenea decizii dar în ceea ce priveşte PNL, urmează să discutăm în următoarele săptămâni în interiorul PNL toate detaliile şi, de îndată ce vom lua o decizie, fiţi siguri că o vom anunţa”, a mai spus Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.