Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier și din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Bistrița au acționat, luni, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor.

În acest sens, au fost efectuate controale și verificări de specialitate în piețe agroalimentare, complexe comerciale, dar și în stația CRF din municipiul Bistrița, fiind verificate 3 societăți comerciale care desfășoară activități în acest domeniu. Totodată, s-a acționat pe linie rutieră, fiind controlate 8 mijloace de transport marfă, pe Drumul Naționat 17.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1935 de lei, dintre care una pentru nerespectarea OUG 28/1999 în valoare de 1500 de lei, celelalte fiind aplicate pentru nereguli pe linie rutieră. De asemenea, a fost confiscată suma de 231 lei.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here