Petre Daea, va fi prezent sâmbătă într-o comună din județul Bistrița-Năsăud, unde are loc o sărbătoare reprezentativă a comunei.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va face sâmbătă, 30 iulie, o vizită în Bistrița-Năsăud, iar destinația sa este Sânmihaiu de Câmpie, acolo unde are loc o sărbătoare a comunei, Ziua Grâului.

Deasemenea, Ministrul va sta de vorbă cu agricultori și va vizita terenuri agricole din zonă, având în vedere că fermierii din zona de câmpie s-au confruntat, în această vară, cu diverse probleme cauzate de secetă.

Acest anunț a fost făcut de către Primăria Comunei Sânmihaiu de Câmpie printr-o postare publicată pe pagina oficială a primăriei.

Ziua Grâului a mai fost celebrată în Sânmihaiu de Câmpie și acum 2 ani, când oaspeţi ai primarului Ioan Mate, au fost reprezentanţi ai judeţului, dar şi parlamentari ALDE din ţară (prefectul Ovidiu Frenţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Vasile Puica, ministrul Apelor şi Pădurilor – Ioan Deneş, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii – Sorin Roşu Mareş, primarul comunei Romuli şi preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Moniţa, secretarul de stat din Ministerul Culturii – Alexandru Pugna).

Sătenii din Sânmihaiu de Câmpie dar și din comunele învecinate sunt invitați la sărbătoarea comunei administrate de Ioan Mate- Ziua Grâului, eveniment programat să aibă loc după-amiaza, începând cu ora 16.00.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un localnic din Urmeniș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here