Pariurile pe goluri sunt cele mai simple tipuri de pariuri. Cele mai populare variante sunt cele de pariuri peste şi sub 2.5 goluri. La pariuri peste 2.5 goluri ai pariu câştigător dacă în meci au fost marcate minim 3 goluri, nu contează cine le va marca, la final trebuie să ai 3 goluri cel puţin. Nu se ţine cont de prelungiri şi se iau în considerare doar golurile care se marchează până în prelungiri.

Cum trebuie analizate aceste pariuri?

La sub 2.5 goluri câştigi pariul dacă se marchează două goluri maxim per meci. Dar se vor marca doar în timpul regulamentar de joc. Şi la scor de 0-0 avem pariu câştigător. Marele avantaj al ambelor tipuri de pariuri este că ai doar două posibilităţi, ai 50% şanse de câştig real. În cazul în care îl combini cu bonus Superbet fara depunere, șansele tare să pierzi sunt zero. Iar dacă îl compari cu pariul 1X2 ai şanse foarte mari.

Statistica este oarecum de partea ta şi probabilităţile la fel. Dacă ai echipa cu opt meciuri din 10 meciuri terminat cu peste 2.5 goluri şansele la pariul peste 2.5 goluri câştigător sunt mari. Deci probabilitatea e mai mare să ai peste 2.5 goluri per partida decât dacă ai paria sub 2.5 goluri.

Când se marchează des mai multe goluri se pariază peste 2.5 goluri, nu vei paria contra pe sub 2.5 goluri, şansele să ai pariu peste 2.5 goluri cresc rapid când ai meciuri destul de dezechilibrate. În campionatele mari unde de marchează multe goluri vei avea goluri mai multe, deci probabilităţile vor fi mai mari pentru peste 2.5 goluri.

Probabilităţile nu mai sunt relevante când casele de pariuri oferă cota mică de 1.40, aşa că pariurile peste şi sub 2.5 goluri nu ar mai trebui să fie în atenţia ta. Probabilitatea mai mare la pariul peste 2.5 goluri se poate justifica şi prin faptul că în multe meciuri se pot marca mai multe goluri şi dacă ai varianta sub 2.5 goluri cu maxim 2 goluri ai şanse să pierzi foarte repede şi să stai mereu cu sufletul la gura ori de câte ori ai început să pariezi pe meciurile favorite.

Peste sau sub 2.5 goluri, ce e mai probabil?

Răspunsul la întrebare este, cum am văzut deja, unul foarte clar. Probabilităţile sunt însă destul de volatile şi ele şi nu trebuie să te bazezi mereu pe aşa ceva. Se poate întâmpla să ai probabilitate mai mare să ai câştiguri bune la, sub 2.5 goluri dacă nu ai echipe bune pe teren sau sunt partide slabe încă din primele minute de joc. Deşi logica îţi spune că sub 2.5 goluri maxim 2 goluri per partidă ar avea o probabilitate mai mare de apariţie, în realitate, în cele mai bune campionate nu prea ajungi să ai doar două goluri şi mereu au trei, poate cinci, şi nu vrei să pierzi, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.