În vederea prevenirii și reprimării oricărei forme de ilegalitate, miercuri după-amiază, 13 septembrie, în cadrul unui serviciu de control al teritoriului și combatere a activității de trafic de droguri, personalul Echipajului de zbor al Departamentului de Poliție de Securitate Publică Avezzano, coordonat de comisarul Francesco D’ Antonio, a pătruns în casa unui român, situată în zona de nord a orașului despre care se credea că este un loc de detenție a drogurilor grele, relatează presa italiană.

La vederea polițiștilor, românul, care se afla în arest la domiciliu, a devenit agitat și a început să țipe și să-i amenințe cu moartea. Oamenii legii au percheziționat casa românului, unde au găsit aproximativ 60 de grame de cocaina, un kilogram și jumătate de hașiș, 18.040 de euro, bani proveniți din activitatea ilicită, precum și diverse materiale, folosite pentru ambalarea substanței stupefiante.

La acestea de adaugă 3 cuțite, care erau folosite pentru tăierea narcoticului. Ulterior, toate aceste bunuri au fost ridicate.

Românul a fost dus la secția de poliție. la solicitarea procurorul din Avezzano, dr. Luigi Sgambati, românul a fost arestat și dus la închisoarea Avezzano, fiind pus la dispoziţia Autorităţii Judiciare. Reprimarea infracțiunilor de droguri de către Poliția de Stat continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.