Peste 3 milioane de lei finanțare pentru construirea unui DISPENSAR MEDICAL. Vezi unde

168
Sursa foto: Primăria Prundu Bîrgăului

 

Au început lucrările pentru construirea unui dispensar medical, pentru locuitorii comunei Prundu Bîrgăului. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, primăria a reușit să obțină o finanțare de peste 3 milioane de lei, anunță Primăria Prundu Bîrgăului. 

Sursa foto: Primăria Prundu Bîrgăului

Potrivit primăriei, deocamdată se demolează construcțiile existente din zona centrală a comunei, unde va fi amenajat dispensarul medical. În scurt timp va începe construirea noii clădiri, mult așteptată de locuitorii comunei.

Clădirea va avea un regim de înălțime P+1, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament, o farmacie, un laborator de analize medicale, cabinete stomatologice dar și cabinete de ORL și oftalmologie.

Noul dispensar medical va fi situat în centrul comunei și va fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spații de depozitare, sterilizare, zone de triere și recoltare.

Proiectul “Construire dispensar medical în comuna Prundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud” are o valoare de 3.022.817,9 de lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul local al comunei. Termenul de execuție este de 36 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here