Ieri, mai multe persoane din mediul rural au fost depistate de poliţişti şi jandarmi în timp ce furau lemne.
      Poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei Rurale Bistriţa împreună cu jandarmi din cadrul IJJ BN şi specialişti din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru, au efectuta un control pe linia prevenirii şi combaterii delictelor la regimul silvic pe raza comunei Dumitriţa. Cu această ocazie au fost aplicate trei contravenţii în valoare de 3.000 lei, conform Legii 31/2000, fiind confiscată cantitatea de 25,171 mc material lemnos în valoare totală de 3.776 lei.
      Tot ieri, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud (IJJ BN), lt. Georgeta Căşvan, în timpul unui control efectuat în mediul rural, jandarmii au surprins o persoană din Ilva –Mică, două din comuna Dumitriţa şi pe o alta din Şieu Măgheruş în timp ce transportau material lemnos fără a deţine actele de provenienţă şi transport. Ca urmare, cei patru au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei.
      De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud (IPJ BN), inspector Raluca Moldovan, în noaptea de 07/08.10.2008, poliţiştii Compartimentului Silvicultură din cadrul Serviciului Poliţiei de Ordine Publică, împreună cu specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca, au executat o acţiune pe linie de circulaţie a materialului lemnos pe Valea Someşului, ocazie cu care au fost constatate două contravenţii în valoare de 2.000 lei, fiind confiscată cantitatea totală de 51,709 mc cherestea de esenţă răşinos în valoare totală de 17.063,97 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.