Astăzi, 20 august, se deschide primul magazin Pepco din județul Bistrița-Năsăud, în cadrul centrului comercial Winmarkt, pe Strada Gării nr. 17.

Acesta va fi totodată şi primul magazin din reţeaua Winmarkt, în baza parteneriatului semnat între cele două companii. Deja bine cunoscut pe piaţa din Polonia, retailerul de tip discount, Pepco comercializează îmbrăcăminte și încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii dar şi articole de uz casnic, jucării şi produse de papetărie, la preţuri accesibile.
Magazinul din Winmarkt Bistriţa se află la parter şi are o suprafaţă de vânzare de 385 de metri pătraţi.

Cu peste 600 de magazine în Polonia, Pepco a intrat pe piaţă din România în toamna anului trecut. În prezent a ajuns să deţină 16 magazine în toată ţara, urmând ca din 20 august să ajungă la o reţea de 19 magazine inclusiv cu cel din Bistriţa, în zona de centru, sud şi vest a ţării.

Reţeaua Winmarkt, compusă din 15 centre comerciale aflate în 13 oraşe ale ţării, are o suprafaţă închiriabilă (GLA) de aprox 90.000 metri pătrați. Acestea beneficiază de vizibilitate şi facilitate de acces excelente, fiind situate la km zero în fiecare oraş, şi au o medie anuală a traficului de peste 30 milioane de vizitatori, în întreaga reţea.

Winmarkt, achiziţionată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsă reţea de centre comerciale din România. Winmarkt are în proprietate 15 centre comerciale şi o clădire de birouri, situate la kilometrul zero al fiecăruia dintre cele 13 oraşe: Alexandria, Bistriţa, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea,Turda şi Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.