Contractul de finanțare a proiectului de modernizare a încă 8,7 km de drumuri din comuna Căianu Mic a fost semnat marți de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, și primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr. Investiția se cifrează la aproximativ 14 milioane lei.

„Acest proiect de maximă importanță pentru comuna noastră, va fi finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny’’ și prevede asfaltarea a 8,7 km de drumuri de interes local!

Astfel, vor fi modernizate mai multe tronsoane de drumuri din fiecare localitate componentă comunei noastre!

Ca exemplu, se va realiza accesul către obiectivul de interes local și nu numai, ‘Tăul Căianului’, se vor asfalta drumurile ‘Poduri’ din Căianu Mic, drumul ‘Codrișoare’ din Căianu Mare, drumul care va deservi și cimitirul din localitatea Dobric până la intersecția cu drumul comunal în zona centrală a localității Dobric. Se va realiza legătura localităților Căianu Mic și Căianu Mare prin zona ‘Calea Onii’, inclusiv constructia unui pod peste râul Ilișua, în zona sălii de sport! De asemenea, prin asfaltarea drumului, se va realiza și legătura localităților Ciceu-Poieni și Dobricel!

După finalizarea procedurilor de achiziție publică, în cursul acestui an, vom începe lucrările de modernizare a drumurilor!”, a transmis primarul Paul Știr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.