Patru persoane sunt cercetate de poliţişti şi riscă să se aleagă cu dosare penale, după ce au fost prinse conducând sub influenţa alcoolului sau fără permis de conducere. Ba mai mult, cele surprinse la volan sub influenţa alcoolului, au refuzat prelevarea de probe biologice.

 

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, transmite IPJ BN, într-un comunicat,

Astfel duminică, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Bața, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism era răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 48 ani, din localitatea Meseșenii de Jos, judeţul Sălaj, care a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv şi a fost condus la Spitalul orășenesc Beclean în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, dar acesta a refuzat”, se arată în comunicat.

Cercetările continuă sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru-Rareş.

 

Deasemenea, luni, pe raza orașului Năsăud, poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din Parva, în timp ce conducea un autoturism şi aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că tânărul consumase băuturi alcoolice şi a fost condus la Spitalul Orășenesc Năsăud pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, dar acesta a refuzat”, precizează sursa citată.

Cercetările continuă de către poliţiştii năsăudeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

Alte două persoane, mai precis un tânăr din Năsăud şi o tânără din Sîngeorz-Băi au fost prinşi conducând autoturisme, fără a deţine permise de conducere. În plus, năsăudeanul se afla şi sub influenţa băturilor alcoolice.

 

Astfel, duminică, pe DN 17 D în localitatea Feldru, poliţiştii năsăudeni au depistat în trafic un bărbat de 30 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv  şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ BN.

Cercetările continuă de către poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud.

 

Luni, pe raza localității Cormaia, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic o tânără în vârstă de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că femeia nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, se mai arată în comunicat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.