Trei dintre cei mai longevivi angajaţi ai Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud – Iosif Redl, Alexandru Orţan şi Viorel Tiniş – s-au retras din activitate. Din cadrul instituţiei va pleca şi arhitectul şef al judeţului Mihaela Vrabete.

 

Într-un cadru festiv, cei patru au primit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Radu Moldovan diplome de excelenţă pentru activitatea depusă în cadrul instituţiei.

„Mulțumim câtorva colegi pentru colaborarea avută în diferite funcții pe care le-au îndeplinit în aparatul de specialitate, sunt oameni care au lucrat în ultimii 25 de ani la proiectele de dezvoltare a județului, unii mai mult, alții mai puțin. este un gest de normalitate ca noi, cei care îi reprezentăm pe cetățeni, să le mulțumim pentru activitate, să le înmânăm câte o diplomă în semn de apreciere și respect pentru activitatea desfășurată de-a lungul timpului în slujba cetățenilor și a județului Bistrița-Năsăud: Mihaela Vrabete, care a avut o colaborare mai scurtă cu noi, din funcția de arhitect șef, secretarul județului în ultimii 25 de ani, Iosif Redl, fostul director economic Viorel Tiniș și cel mai proaspăt trecut în rezervă, șeful Serviciului de drumuri, ing. Alexandru Orțan. Vă mulțumesc din suflet pentru ce ați făcut pentru județul Bistrița-Năsăud”, a spus preşedintele CJ BN, Radu Moldovan.

 

Iosif Redl s-a pensionat în urmă cu două luni după ce „i-au trecut prin mână” nu mai puţin de şase legislative judeţene. Acesta a fost înlocuit de Mica Oprea.

Iosif redl

 

„Consilierilor județeni le doresc să aibă puterea de a duce la bun sfârșit jurământul pe care l-au făcut, iar colegilor din aparatul de specialtate al Consiliului Județean le doresc să aibă capacitatea de a munci încât să ajungă în poziția pe care o am eu acum”, a spus fostul secretar al judeţului.

 

Viorel Tiniş a ocupat funcţia de director economic de la înfiinţarea Consiliului Judeţean. El le-a mulţumit tuturor pentru răbdare şi înţelegere.

viorel tinis

„Rugămintea mea este să aveți și pe mai departe aceeași răbdare și înțelegere cu cei care urmează nouă”, a mai adăugat fostul director economic al CJ BN.

 

Alexandru Orţan a condus Serviciul de Drumuri Judeţene din cadrul CJ BN timp de 15, însă vechimea sa în domeniu este de peste 30.

alexandru ortan

 

„Nu pot să vă spun decât că sunt foarte mândru că am reușit să lucrez pe drumurile acestui județ peste 33 de ani. Vreau să vă spun că nu a fost deloc ușor, cum nu va fi nici de-aci înainte. Eu nu pot să fac altceva decât să vă mulțumesc și dumneavoastră și celorlalte patru consilii județene anterioare pe care le-am prins și să vă asigur că nu voi sta departe nici pe viitor de această minunată meserie care este drumăritul. O să fiu foarte aproape, chiar dacă voi fi în parcare”, a spus Alexandru Orţan.

 

Arhitecta Mihaela Vrabete a preluat anul trecut funcția de arhitect șef al județului după ce Victor Michiu s-a pensionat din motive de sănătate, iar la scurt timp a decedat. Anul acesta ea se reîntoarce la Cluj.

mihaela vrabete

Specialist în strategii de relansare economică şi înfiinţare clustere pentru dezvoltarea locală, Mihaela Vrabete are un CV impresionant. Între 2007 – 2009 a fost director general în cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrărilor Publice și Locuințelor și are peste 10 ani experiență în colaborări cu firme de proiectare și 12 ani în universitate, pe diferite domenii legate de urbanism.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.