Articolul de fata se doreste un scurt ghid pentru a va explica ce este pariul denumit „Pauza sau Final” si pentru a va prezenta casele de pariuri online recomandate unde gasiti acest tip de pariu. In finalul articolului vei regasi si avantajele pe care un astfel de pariu le presupune pentru un parior.

Chiar daca este un pariu pe care il regasiti mai ales in oferta caselor offline, trebuie sa stiti ca acesta se regaseste mai nou si in oferta agentiilor de pariuri online licentiate in Romania

Ce pariezi atunci cand mizezi pe tipul de pariu „Pauza sau final”?

Dupa cum ii spune si numele veti paria pe rezultatul meciului la pauza sau la final. In cazul in care pariati 1 pauza sau final veti castiga pariul daca echipa gazda va conduce la pauza sau va castiga meciul, adica veti castiga si daca la pauza va fi 1:0 si la final 1:2, dar si daca la pauza va fi 0:0 iar la final 1:0. In cazul in care pariati 2 pauza sau final situatia este similara cu cea de mai sus, doar ca acum veti miza pe oaspeti. Daca alegeti sa mizati x pauza sau final veti prinde pariul daca scorul la pauza va fi egal sau daca rezultatul final va fi indecis.

Diferente intre Pauza sau Final si alte tipuri de pariuri similare

Exista si 2 tipuri de pariuri oarecum similare, dar totusi diferite, si vreau sa va prezint o comparatie intre acestea si Pauza sau final.

Pauza sau final vs pauza / final

In primul caz, dupa cum v-am explicat si mai sus, castigati daca pronosticul ales va fi castigator fie dupa 45 de minute, fie la finalul meciului. In al doilea caz, la pauza / final, trebuie sa indicati corect atat pariul cat si cel de la finalul partidei.
Exemplu: pariati 1 pauza sau final si castigati daca scorul va fi 1:1 la pauza si 2:1 final; pariati 1 pauza / 1 final si pierdeti daca scorul va fi 1:1 la pauza si 2:1 final (va fi castigator tipul de pariu x pauza / 1 final).

Pauza sau final vs Castiga oricare repriza

Despre Pauza sau final cred ca este clar ce am scris anterior. La tipul de pariu Castiga oricare repriza este necesar ca echipa pe care ati pariat sa castige una dintre reprize pentru a „inverzi” pariul.
Exemplu: pariati 1 pauza sau final si pierdeti daca scorul va fi 1:2 la pauza si 2:2 final; pariati Echipa 2 castiga oricare repriza si castigati daca scorul va fi 1:2 la pauza si 2:2 final (echipa 2 a castigat a doua repriza cu 0:1).

Acum ca am lamurit acest aspect sa vedem care sunt casele de pariuri unde gasim acest tip de pariu:

  • Betano – il gasiti in oferta grecilor de la Betano printr-un click pe categoria „Speciale” in oferta fiecarui meci
  • Casa de pariuri online Sportingbet –  gasiti acest pariu special printr-un simplu click pe categoria „Pauza” in oferta fiecarui meci
  • Agentia de pariuri online Maxbet (deschideti cont aici) – il gasiti printr-un click imediat ce deschideti oferta de pariere pentru un anumit meci, intre primele 5-6 optiuni de pariere prezentate

pauza sau final maxbet

Cu siguranta veti mai gasi acest tip de pariu si la alte case de pariuri online, dar acestea 3 sunt cele la care este disponibil dintre operatorii pe care vi-i recomandam.

Avantajele tipului de pariu pauza / final

Principalul avantaj este ca ofera acoperire atunci cand pariorul are incredere intr-o anumita echipa dar vrea sa-si asume riscuri mai putine. Astfel pariul ar fi castigator si daca scorul final nu va fi in favoarea echipei pe care s-a pariat, dar formatia respectiva a reusit sa conduca la pauza.

Un alt avantaj ar fi ca la un meci echilibrat la care pariorul vede o remiza acesta se poate acoperi si poate castiga chiar daca scorul final nu va fi egal, dar va fi totusi echilibru la pauza. E drept ca se pierde mult la cota alegand x pauza sau final (care are cota 1.57 la un meci analizat cand scriam articolul de fata) in loc de x final (care are cota 3.20 la acelasi meci).

Nu in ultimul rand, poate fi o acoperire buna atunci cand presimtiti o surpriza. De exemplu o echipa nefavorita are la victorie cota 8, in timp ce la 2 pauza sau final are cota 4. Nu putine au fost meciurile in care outsidera a condus la pauza si in final a pierdut, asa cum era de asteptat. Astfel, jucand pauza sau final pe ea, ne acoperim si intr-un astfel de scenariu.

In speranta ca totul a fost clar si ati inteles cand se foloseste acest tip de pariu, dar si unde-l gasiti inchei prin a va recomanda un pachet de bun venit consistent pe care il puteti accesa vizitand Topul celor mai bune pachete de bun venit acordate de agentiile de pariuri online din Romania!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.