Polițiștii locali bistrițeni au ridicat, marți dimineața, de pe domeniul public, corpurile și panourile de afișaj amplasate de PSD cu candidatul partidului la Primăria Bistrița. Poliția Locală susține că respectivele panouri nu aveau autorizațiile necesare pentru amplasare.

Potrivit sursei citate, corpurile erau confecționate artizanal, nefixate corespunzător și fără a prezenta elemente minime de securitate în cazul unor intensificări ale vântului.

„Codul portocaliu, anunțat pentru astăzi de Administrația Națională de Meteorologie, a grăbit decizia municipalității de a dispune înlăturarea acestor corpuri care pot reprezenta un risc de accidente grave.

Cu ocazia deplasării polițiștilor locali în zonele identificate, s-a constatat existența unui număr de 3 corpuri de afișaj cu o înălțime de aproximativ 7 metri, care, pe lângă faptul că obturează vizibilitatea participanților la trafic în intersecții, pot reprezenta un pericol în cazul unor rafale de vânt.

Dorim, de asemenea, să transmitem un mesaj tuturor celor care consideră opțională respectarea legislației în privința amplasării corpurilor și panourilor de afișaj că nu vom ezita să facem uz de toate pârghiile statuate de cadrul legal pentru a preîntâmpina astfel de pericole.

Siguranța cetățenilor și eventual a bunurilor este mai presus de interesele unor persoane sau organizații”, transmit polițiștii locali bistrițeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.