Primarul Ovidiu Crețu îl va invita la discuții pe președintele Asociației Bistrița Civică, Adrian Florin Chereji, inițiatorul proiectului de amenajare a Pădurii-parc Codrișor.

„Îl voi invita pe domnul președinte Florin Chereji, președintele Asociației Bistrița Civică, la o discuție săptămâna viitoare, pentru că săptămâna aceasta mi-am luat câteva zile de concediu, la o discuție în care să fundamentăm bugetarea pentru realizarea studiului geotehnic pentru Pădurea Codrișor, astfel încât obiectivele care dorim să le amenajăm să fie realizabile în zone în care ele pot fi realizate în păduri. Cred că amenajarea Pădurii Codrișor nu va însemna o extindere a Parcului Municipal, chiar dacă ele vor fi în legătură și chiar dacă lucrăm deja la documentație pentru a construi încă o punte de legătură, undeva în zona Stadionului, și aceasta deoarece Pădurea Codrișor are fundamental alte caracteristici decât parcul. Este o pădure foarte abruptă, cu o pantă foarte înclinată și cei care folosesc parcul, în general nu se aventurează într-o pădure cu un astfel de relief, dar poate să fie încă o zonă de agrement foarte potrivită pentru anumite categorii de populație din municipiu”, a precizat Ovidiu Crețu, în cadrul unei ședințe.

Edilul Bistriţei a confirmat că va redacta o scrisoare deschisă în care să prezinte situaţia reala a planurilor de amenajare a pădurii Codrişor. M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.