Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a demarat mișcarea #sîeu, un protest menit sa atraga atentia asupra lipsei autostrazilor din Romania, spune, dupa criticile lui Liviu Dragnea, că la doi metri sub pamant nu mai poate folosi cei 100.000 de euro folositi pentru constructia, simbolica, a unui metru din autostrada Moldova.

„Nu vreau să comentez reacția asta, dar vă spun că sunt la doi metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro, să fiu sub pământ din cauza lipsei de autostrăzi în România. Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a spus Mandachi, la Digi 24.

Precizarea vine in contextul in care, cu putin inainte de ora 15.00, ora la care a avut loc protestul demarat de omul de afaceri, Liviu Dragnea a spus ca aceasta este o miscare de imagine si ca banii folositi pentru constructia simbolica ar fi putut fi donati unnor copii.

„Ca să țipe unii acum că nu fac autostrăzi. Și niște șmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înțețels că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia putea să îi doneze”, a spus Dragnea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here