Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a: Copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o „horă” a prieteniei! Vezi când are loc

67

Fundația Inocenți Bistrița anunță organizarea Olimpiadei Inocenților, ediția a XII-a, care va avea loc săptămâna viitoare, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud.

„Devenită deja o tradiție a Inocenților, Olimpiada va cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o „horă” a prieteniei”, scriu organizatorii într-un comunicat.

 

Activitățile din ziua Olimpiadei Inocenților, 10 Mai 2018, se vor desfășura pe piateța din fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal. În caz de vreme nefavorabilă, locația evenimentului va fi Sala de Sport „Dorin Morutan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița (intrarea se va face din str. Granicerilor).

 

Agenda Olimpiadei Inocenților

  • 10 Mai 2018, orele 13:30 – 18:00, Piațeta din fața Centrului Cultural Municipal Bistrița:
  • Probe sportive (baschet, tenis de masa, fotbal, jocuri, atletism);
  • Probe artistice (dans, cântece, poezii, pictură, desen);
  • Activități complementare (face painting etc).

 

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment sunt așteptați să participe în jur de 400 de copii cu dizabilități și 200 de voluntari care îi vor însoți în lumea jocului și a distracției, toate activitățile fiind adaptate nevoilor copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here