Un student de la Facultatea de Protectie a Mediului din Oradea se masturbeaza în public. Catalin spune ca are visuri erotice cu profesoarele si cu nevasta decanului. Socata de ispravile studentului, secretara de la facultate a încercat apoi sa-l acopere pe perversul bolnav.

''Cata_cata20072002 : – O ora numiash scoate limba din ****  ta

Or: – Hm….

C: – Tu ai web?

Or :- Nup

C:-  Doar sa te vad pe tine vroiam

C:- Nu potzi face rost pe mai târziu de unul ?

C: – Ca  fac shi eu rost

Or: – Aham, poate, nu stiu  

Or: – Si ce facem?

C: – Sex virtual”

Asa suna una dintre conversatiile mai putin vulgare dintre Catalin din Oradea si una dintre partenerele lui de messenger. În realitate, obsedatul de la Facultatea de Protectia Mediului, student în anul II la controlul si expertiza produselor alimentare (cel putin asa sustine), este mult mai porcos. Nu numai în limbaj. Bolnavul pervers obisnuieste  sa-si scoata madularul si sa se masturbeze in fata calculatorului si al webcam-ului. Nu are însa curajul sa îsi arate mutra, ci foloseste o masca de protectie care îi ascunde fata hidoasa. Obisnuieste sa acceseze ID-uri de messenger ale unor fete. Violeta, una dintre fetele care s-au trezit cu bolnav pe cap a trimis pe adresa redactiei un „printscreen” al conversatiei cu Catalin si o înregistrare în care acesta se masturba de zori. GAZETA DE ORADEA l-a descoperit pe  frustratul sexual.

Hi5, ghinionul lui Catalin

Identitatea celui care se ascunde sub ID-ul Cata_cata20072002 si sub o masca a fost repede gasita. Bolnavul pervers a lasat „urme” si a fost descoperit. ID-ul de messenger era postat si pe site-ul public www.hi5.com. Dupa un scurt „search”, necunoscuta a fost repede rezolvata: Catalin, 21 ani, 06 aprilie 1989, Oradea. Mai mult decât atât, frustratul are si o poza, care îi tradeaza adevarata identitate. Fata hidoasa parca îi tradeaza „obiceiurile”. Care  nu sunt ocazionale. Violeta este doar una dintre „alese”. Catalin si-a format un obicei în a folosi un limbaj de o perversitate deocheata cu toate persoanele de sexul feminin cu care intra în contact. Virtual, bineînteles… Scurt la minte, Cata s-a „spovedit” repede daca a fost luat „cu frumosul”. „Sunt student anul II la Facultatea de Protectie a Mediului la CEPA (Controlul si Expertiza Produselor Alimentare)”, a spus deocheatul. Provocat la o discutie despre scoala, Cata a dezvaluit reporterilor GAZETEI cam ce face el pe la facultate. „Fac sex virtual cu profesoarele si cu nevasta decanului”, a spus Cata. Din pacate, decanul Vasile Bara nu a putut fi contactat pentru a-si da cu parerea vizavi de visurile sau visele erotice ale studentului sau. Secretara de la facultate a dorit sa faca „marcaj strâns” decanului, dar a sfârsit prin a-l acoperi pe obsedatul cu gânduri ascunse. „Nu am auzit înca de asa ceva”, a spus socata secretara. „Avem zece studenti cu numele Catalin”, a mai spus apoi mirata femeia când i s-a cerut o evidenta a studentilor din anul II de la CEPA. „Vai, nu înteleg de ce insistati asa de mult la acest caz. Nici pomeneala sa-l deranjam pe domnul decan cu astfel de cazuri….”, a mai spus cuconita mirata de la telefon.

Nu este singurul

Bineînteles ca „expertul si controlorul produselor alimentare” nu este singurul bolnav din tara care are astfel de practici în fata calculatorului. George Florian sau „calaretul” din Bucuresti sunt alti doi frustrati care îsi expun „secretele” în fata calculatorului. Dar ei nu sunt studenti la Facultatea de Protectie a Mediului si nu au gânduri erotice cu nevestele decanilor. „Fa-ti acum te rog si tu  rost de un webcam sa facem sex. Iar apoi o sa facem -live-. Te duc la mine si facem sex toata noaptea”, asa se adreseaza fetelor un alt… Catalin, dar din Bucuresti. Îsi spune „calaretul” si are o pagina în care îsi prezinta „tot” pe un site public. „Daca esti o femeie salbatica, foarte  perversa sexual cu apetitul dezvoltat, hiperlubrifiata, dezinhibata, frumoasa, sexy, rafinata, cu talia subtire si fese mari voluptoase, apetisanta, senzuala, pasionala, care se excita la fiecare adiere de vânt…înnebunita dupa …. si samînta de barbat si adori sa fii ….. pîna îti zornaie creierii în toate orificiile tale însetate dupa ….si sa ai salve de orgasme cu un barbat fara obligatii, heterosexual, atletic, educat, tandru, discret, pasional, curat, sanatos, viril, bine dotat, lasa-mi un mesaj. Pastram legatura pe messenger. Ne vom vedea prin webcam înainte de a ne întâlni sa te …”, este textul folosit de  „calaret” pentru cuceriri prin intermediul calculatorului. Mai mult, se posteaza pe unul dintre  siteurile de matrimoniale .https://www.perechea-ta.ro/. Desi acest mesaj este cenzurat, pe site, el apare în varianta originala. Pe site-ul… public apar si poze cu acest „calaret” care îsi evidentiaza „instrumentele” fara nicio jena. Nici Florian din Oradea nu se lasa mai prejos. Chiar daca nu se masturbeaza pe webcam, Florian prefera vocabularul specific obsedatilor sexual. „Nu vorbeste niciodata despre el, ci numai despre sex. Îmi propune sa facem sex virtual, sa ma dezbrac sa îi arat… I-am dat ignore  dar a intrat dupa alt ID”, se plânge o fata „accesata”, care se plânge ca nu mai poate scapa de pervers.

Cu obsedatii la psiholog

 „Nu avem ce sa le facem atâta timp cât ei sunt pe proprietate privata. Exista un band prin care se poate restrictiona accesul unor persoane de genul acesta”, spune Alina Dinu, purtatorul de  cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bihor. Acest lucru este valabil doar în cazul lui Catalin si a lui lui Florian din Oradea, care într-adevar sunt pe proprietate privata. În cazul lui Catalin din Bucuresti, situatia sta însa altfel. Calaretul se afiseaza în toata „splendoarea sa” pe un site de matrimoniale care este spatiu public. Psihologii catalogheaza astfel de gesturi ca fiind rezultate ale unor complexe. „Cei care se preteaza la astfel de lucruri de o perversitate virtuala exagerata, sunt de regula persoane care au o criza de personalitate. De asemenea, folosesc tot felul de procedee datorita faptului ca nu au suficienta încredere în ei. Unii se simt singuri, în vreme ce altii se simt complexati din toate punctele de vedere. Atunci încearca sa iasa în evidenta prin tot felul de modalitati. Astfel, ei ajung sa creada ca prin aceste încercari necugetate vor avea parte  de mai multa atentie din partea celor din jur”, spune unul dintre psihologii oradeni care doreste sa ramâna sub protectia anonimatului. Afisarea unor astfel de poze pe site-uri publice rezultate din deviatii comportamentale si frustrari sexuale este deosebit de daunatoare pentru dezvoltarea copiilor. Acestia pot accesa oricând astfel de site-uri. Iar politia nu poate face nimic…

Cu mâinile în sân

„Nu avem ce sa le facem atâta timp cât ei sunt pe proprietate privata. Exista un band prin care se poate restrictiona accesul unor persoane de genul acesta”, spune Alina Dinu, purtatorul de  cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bihor.

„Au o criza de personalitate  puternica”

„Cei care se preteaza la astfel de lucruri, de o perversitate virtuala exagerata,  sunt de regula persoane care au o criza de personalitate  puternica. De asemenea, folosesc tot felul de procedee datorita faptului ca nu au suficienta  încredere în ei. Unii se simt singuri, altii se simt complexati din toate punctele de vedere. Atunci încearca sa iasa în evidenta prin tot felul de modalitati. Astfel, ei ajung sa creada ca prin aceste încercari necugetate vor avea parte  de mai multa atentie din partea persoanelor din jur”, spune unul dintre psihologi oradeni care prefera sa ramâna sub protectia anonimatului.

10 Catalini

„Nu am auzit înca de asa ceva”, a spus socata secretara de la Mediu. „Avem zece studenti cu numele Catalin”, a mai spus apoi mirata femeia când i s-a cerut o evidenta a studentilor din anul II de la CEPA.

Dana Lazau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.