O fotografie de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, în care este surprinsă o şoferiţă în timp ce îşi şterge plăcuţa de înmatriculare a maşinii, în prezenţa unui om al legii, a devenit rapid virală şi a strâns circa 800 de comentarii în doar câteva ore.

Astfel, în fotografie se poate observa cum o şoferiţă îşi şterge numărul de înmatriculare din spatele autoturismului, care era acoperit în totalitate cu noroi, în timp ce un poliţist, care se află lângă ea, scrie ceva, cel mai probabil sancţiunea pe care i-a aplicat-o.

În postare este scris şi următorul mesaj:    

„Ai grijă ca maşina ta să nu arate precum cea din imaginea de mai jos!    Plăcuţele de înmatriculare trebuie să fie mereu curate, astfel încât numărul de înmatriculare să fie vizibil!   OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice: Constituie contravenţie conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheaţă sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare”, se arată mesajul Poliţiei Române.  

Citește și: Un șofer beat din Baciu a fost urmărit de polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.