O angajată a companiei Leoni Wiring Systems RO din Bistriţa, producător german de cablaje auto, a fost lovită de trainerul sau. Circumstanţele în care s-a petrecut incidentul sunt încă neclare, iar conducerea companiei încă cercetează.

 

Incidentul a fost făcut public de o tânără care se pare că ar fi chiar fiica angajatei Leoni, lovită de trainer, care a publicat o postare direct pe pagina de Facebook a unei publicaţii germane  – Ostsee Zeitung Rostock, ulterior fiind redistribuită pe alte grupuri de mai mulţi membri ai site-ului de socializare.

Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

2 COMENTARII

  1. Pai, in aproape toate companiile, femeile sunt tracasate si agresate fel si chip de catre majoritatea sefilor … in scop sexual si acolo unde agresorul intampina greutati in planurile sale… exercita tot felul de represalii fata de femeia respectiva, pana o da afara din serviciu, ori presand-o moral sa isi dea demisia si sa plece singura .
    Cred ca aceasta manifestare n-a fost degeaba si era necesar acestui agresor sa-i fi taiat ” scarbavnicul ” ( ca pe vremea lui Stefan cel Mare ) … ca sa se invete minte si sa fie o ” lectie preventiva ” si pentru cei care au astfel de ” apucaturi ” .
    Cred ca s-a saturat biata femeie de insistentele ” ga.o.ze.riului ” si si-a pierdut efectiv ” mintile ” … singura solutie vazand-o in al ” beli ” pur si simplu, sa ” scape de el ” . Eu sa fiu judecator, as lua-o ca ” actiune de autoaparare ” si nicidecum de agresiune fizica in scop de ” ucidere ” a agresorului , pentru ca este foarte greu de probat aceste manifestari de represiune morala asupra femeilor ( valabil si invers ) .

  2. Tare am dori sa ne dati detalii si cine acest trainer si ce parere au celelalte femei din acel colectiv de muncitoare , ca se pare ca n-a fost belit degeaba . Si eu cred ca bine i-a facut si aviz celorlalti amatori .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here