Un bărbat din Năsăud a fost reținut luni seara, pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit mama cu un obiect contondent. 

Polițiștii din Năsăud au intervenit aseară la un caz de violență în familie, sesizat prin 112.

Din primele date transmise de IPJ Bistrița-Năsăud, o femeie, de 54 de ani din Năsăud, care se afla la domiciliu împreună cu cei doi fii, a fost lovită cu un obiect contondent de către unul dintre aceștia, indentificat ca fiind un bărbat de 34 de ani, din localitate. Femeia a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, bărbatul de 34 de ani a plecat de la fața locului, fiind căutat de polițiști cu toate efectivele disponibile. Acesta a fost găsit în scurt timp și condus la sediul Poliției pentru dispunerea măsurilor legale.

La fața locului a intervenit pentru efectuarea de cercetări o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. 

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. Cercetările sunt  continuate pentru tentativă la infracțiunea de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.